‘Zoekt en gij zult vinden.’ Of toch niet?

Eén van de eerste uitdagingen waar wij tegenaan liepen was: ‘Waar in Nederland kunnen we diabetes accessoires voor onze dochter kopen?’ Ook mensen in ons netwerk wisten hier niet direct een antwoord op. Na een grote zoektocht op internet bleek het aanbod in Nederland voor onze dochter niet zo breed. En nu?

De oplossingsgerichte gedachte: ‘Misschien kunnen we de accessoires voor onze dochter zelf
maken?’ kwam al snel in ons op. En zo geschiedde. In de actiestand! Onze dochter kreeg eigen gemaakte pompbandjes, armbandjes en een sensorhouder. Stofjes zelf uitgekozen, papa en mama aan de slag: dochter blij! In onze omgeving kreeg onze dochter vaak te horen hoe zij straalde met haar mooie pomp- en armbandje. ‘Waar heb je dat gekocht?’ was vaak de vraag die onze dochter niet kon beantwoorden,
en riep dan vol trots: ‘Mijn papa en mama hebben dit gemaakt’. Stralen! Daar doen we het voor. ‘Waarom maken we niet nog wat meer bandjes om kinderen om ons heen ook te laten stralen? En met dit idee was het eerste zaadje geplant. Op dit moment vullen we stukje bij beetje onze webshop, maken we voorraad en maken we hele leuke accessoires en gifts om het leven met diabetes net een stukje leuker te maken.

Een goed idee voor onze webshop? Deel jouw idee onder deze blog!